O folie stretch ne poate usura viata atunci cand transportam marfa

Fiind pasionat de arta si de tablouri, in urma cu ceva timp am ajuns la un magazin specializat in asa ceva. M-am hotarat asupra tablourilor pe care vreau sa le cumpar, insa la final mi-am dat seama ca magazinul nu ma ajuta in niciun fel si cu transportul lor pana la mine acasa. Si cum nu as fi putut sa plec cu ele in mana prin oras, mi-am dat seama ca am o problema serioasa. Un prieten care sa vina cu o masina mai mare sa ma ajute aveam, dar, chiar si asa, nu as fi putut sa transport tablourile in siguranta. Insa, cei de la magazin mi-au dat solutia salvatoare, si anume o folie stretch.

O folie stretch se poate dovedi a fi extrem de utila atunci cand suntem nevoiti sa transportam produse care se pot deteriora usor. O folie stretch mai poate fi denumita si folie extensibila, iar asta este bine de stiut pentru a putea sti exact ce cereti in cazul in care cel cu care vorbiti nu va intelege din prima. Insa, cel mai probabil va vor intelege. Eu am apelat la cei de la CTL Ambalaje pentru a imi cumpara aceasta folie stretch si trebuie sa va spun ca am fost pe deplin multumit.

 Cu ce ne poate ajuta atat de mult o folie stretch?

Ei bine, da, si eu mi-am pus aceeasi intrebare cand am auzit despre aceasta folie stretch. Insa, exact acesta este scopul ei, acela de a transporta produsele in singuranta. Totodata, fereste produsele ambalate de umezeala si de socuri mecanice. In functie de ceea ce aveti de transportat, puteti apela fie la o folie stretch manuala, fie la una automata. Daca aveti transporturi mai mari de facut, sub forma de paleti de exemplu, puteti apela la tot feluri de folii: folie stretch pentru paleti uniformi, pentru paleti neuniformi, pentru paleti usor uniformi sau chiar si pentru paleti de peste 500 de kilograme.

Mergand mai departe cu aceasta discutie, va spun ca si o banda adeziva s-ar putea sa va ajute desstul de mult in cazul unui transport. Banda adeziva poate fi cumparata in mai multe variante, fie ea pentru uz general, pentru ambalarea produselor alimentare sau banda adeziva de mare aderenta. De asemenea, puteti alege banda adeziva si dupa tipul de adeziv folosit. Astfel, puteti opta pentru banda adeziva de tip hot melt, banda adeziva de tip acrilic sau banda adeziva de tip solvent.

 

O banda adeziva va poate ajuta fara doar si poate in cazul in care aveti nevoie de o inchidere usoara si etansa a pungilor in care transportati diverse produse sensibile. Trebuie sa mai stiti ca este foarte usor sa aplicati aceasta banda adeziva atat manual, cat si automat prin intermediul unui dispenser.

Lasă un răspuns